Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 5 januari 2012

Isar sjaal

Op een engels-talig blog vond ik deze prachtige gehaakte sjaal: http://crochetincolor.blogspot.com/2012/01/another-year-goes-bye-bye.html Onder de naam Isar-scarf kun je het patroon gratis downloaden van Ravelry. Het is dan in het Engels, maar er zit een haakschema bij.
Hier de link naar Ravelry: http://www.ravelry.com/patterns/library/isar-scarf (en klik daar op Free Ravelry download)
Het patroon is zeker niet moeilijk, deze sjaal werd gehaakt op naalden 4. Wat ik er zo bijzonder aan vind is het prachtige garen, met kleurverloop! Dat zou ook mooi gaan met bijv. Invicta Color van Scheepjes.....:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten