Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 17 januari 2012

Kansje wagen?

Wil je eens een kansje wagen? Op het blog van Annemarie maak je kans op het boekje "Bloemen breien" als je een reactie achterlaat: http://www.annemarieshaakblog.blogspot.com/2012/01/giveaway.html

En als je er toch bent, kijk dan zeker even op het blog rond - zoveel inspiratie. Eigenlijk ben ik door het blog van Annemarie besmet geraakt en daar heb ik het idee opgepikt om te gaan bloggen. Wat een virus!!

Naast allerlei leuke patronen kun je hier elke zaterdag meedoen met link-your-stuff: je kunt je blog linken en zo ontstaat een geweldige verzameling creativiteit! Op zondag kun je ook nog kiezen welke inzending je het leukst vond in die week. En heb je geen blog: dan ook zeker kijken want je ziet zoveel leuke ideeën bij elkaar, elke week weer. Niet vergeten: ZATERDAG even kijken!

Afgelopen zomer stapte Annemarie zomaar onverwacht onze winkel binnen (Arnemuiden - Delft is niet echt buurtjes), en na een heerlijk spontaan gesprek over haaksels en breisels stapte ze op de fiets (!) om bijna het hele stuk terug te fietsen. Hier vind je haar verslag : http://www.annemarieshaakblog.blogspot.com/2011/08/about-holiday-and-lovely-shop.html

1 opmerking:

  1. Hoi Jeanet,

    Heb ook een gokje gewaagd voor het boekje bloemen breien.Als ik het win mag je het ook gebruiken oh!!!!

    BeantwoordenVerwijderen