Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 29 januari 2012

Uiltjes

Allereerst een klein "huishoudelijk"berichtje voor degenen die per mail het patroon van de Rekenmuizen hebben opgevraagd (en dat zijn er al heel veel): van een aantal kreeg ik het niet voor elkaar om te antwoorden en door te sturen (mailbox vol en dergelijke!). Dus als je niet binnen 1 dag antwoord van mij terug hebt gehad, dan zeker nog eens proberen met bijv. een ander mailadres!!

Tijdens de zoektocht naar leuke patroontjes kom ik steeds meer leuke uiltjes tegen. Het zijn vaak kleine projectjes die snel af zijn, maar o-zo-leuk om te maken!

Bijvoor beelde deze: http://moonstitches.typepad.com/photos/tutowlrial/index.html Komt geen haak- of breinaald aan de pas, maar zo leuk!!!


Super duidelijke foto-serie, waar elke stap beschreven wordt!
As I said, they come in swarms...

En met een eenvoudig kabeltje en 2 knoopjes kun je eindeloos variëren met uiltjes! Zoals op deze kaart die vriendin Jo kreeg:






En dan dit prachtig geborduurd uiltje in Blackwork! De foto komt van Borduurblog: http://borduurblog.blogspot.com/2010/08/uiltje.html




ZAKKA STYLE OWL PENNANT

2 opmerkingen:

  1. Wat blijft het toch leuk,hè al die schattige uiltjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Jeanet, jammer dat je er niet bij kon zijn. Ik had je graag ontmoet. In ieder geval heel erg bedankt voor je bol katoen en meetlint! Hopelijk tot een ander keertje
    hartelijke groetjes, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen