Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 8 januari 2012

Valentijn

Het duurt nog even, maar dan heb je nog even de tijd om het te maken. Op 14 februari is het Valentijnsdag. Hoewel het de laatste jaren uitgegroeid is tot een vreselijk commercieel gebeuren (jammer dat alle mooie, of goede tradities of feesten zo commercieel uitgemolken moeten worden!), maar het idee is mooi: op deze dag geef je je geliefde een cadeautje! En wat is er mooier dan eentje die je zelf hebt gemaakt? "
Dit hartje vond ik al eerder:
 
Wat een lief idee: een hartje vol met knoopjes! Met een restje vilt en wat eenzame knoopjes uit de knopendoos kun je een prachtig hartje maken. Voor aan de kastdeurtjes of zomaar in de gang. Je kunt het hartje ook vullen met bijv. een beetje lavendel! Hou je niet van hartjes? Met vilt kun je alles knippen, maak een bloemetje of sterretje! Ook erg leuk om met kinderen te doen.
Dit ideetje vond ik op een engels blog: http://www.aspoonfulofsugardesigns.com/2009/10/button-tastic-winner.html
In de komende tijd zal ik nog meer hartjes-ideetjes plaatsen, die natuurlijk voor elke gelegenheid gemaakt kunnen worden!

1 opmerking: