Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 13 september 2012

Crochet bag by Ralph Lauren

Vanmiddag moest ik met dochterlief weer een keer naar de orthodontist voor controle. Uiteraard liep het uit en ik zat daar tussen de gebeugelde bekjes van al die pubers in de tijdschriften te bladeren. Donald Ducks ben ik een beetje voorbij, en verder liggen daar dan magazines over mobiele telefoons (dat je daar een heel blad vol mee kan maken!), voetbal (nee, zeg!), een oude National Geographic en een stapel glossy's (je kijkt je ogen uit!). Pseudo-nonchalant blader ik door de glimmende bladzijdes vol make up, sieraden, hippe maar ondraagbare mode en vergaap me een beetje aan al die pracht en praal die voor de gemiddelde tiener onbetaalbaar is (voor mij ook, hihihi!).

Zie ik ineens dit plaatje (en ik dacht: dát zoeken we even op! - ik vond het te gênant om de pagina uit de glossy te scheuren....)


Een echte Bright Multi Striped Crochet Bag van Ralph Lauren voor het luttele bedrag van 169,00 eurootjes! Nou, dát kunnen wij ook, dames en heren! Deze geweldige multi gestreepte gehaakte tas is namelijk helemaal niet moeilijk om (na) te maken.... :-)

Kies je kleurtjes en aan de slag! Deze tassen liet ik al eens eerder zien maar ik vind ze zo leuk dat ik ze nog maar eens plaats. 

Post image for More Dolce & Gabbana Crochet Handbags

Dolce en Gabbana Miss Sicily Bag - $ 2.895,00

crochet bag3 More Dolce & Gabbana Crochet Handbags

Dolce & Gabbana Miss Sicily Crocheted Straw Handbag, ~$2500
Dolce & Gabbana Crocheted Shoulder Bag, ~$1800

Dolce & Gabbana Wicker Tote with Crochet Detail, ~$1200


Als je jezelf niet kietelt, lach je nooit! Hup, aan de haak....!

13 opmerkingen:

  1. Wow ..diese Taschen sind ja traumhaft;-))

    LG Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Genoeg inspiratie. Met dank aan de orthodontist.
    Groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie tassen maarre ook mooie prijzen. En als wij de krea,s 20-35 vragen (maak er altijd maar 1, dus zeer exclusief) krijg je wel eens te horen wat duur.
    Misschien dit lijstje van prijzen eens uitprinten met lijstje wat wol en hengsels kosten. Misschien dan eens minder opmerkingen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gewoon de foto's van de tassen hier boven erbij plaatsen en dan laten weten, dat er van jou tassen maar één op de wereld bestaat, dus zeer exclusief!!!!!!!!!

      Verwijderen
  4. Mooie tassen maar die prijzen!!!!!! Ja als jezelf iets maakt en je durft* er wat geld voor te vragen krijg je rare blikken en de opmerking *oh maar wat duur/kan ik zelf dan ook/ nee dat doe ik niet want...* vul maar in pppfffff. Veel beter hoor om zelf wat moois te maken hihi. Groetjes...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een geld! Ik ga toch eens in mijn plaatselijke winkeltje wolwinkeltje kijken of ik de kleurtjes kan vinden...maak ik mijn eigen fake RL wel ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. En het leukste van zelf maken is natuurlijk dat je het in je eigen kleuren kunt doen, waardoor jouw exemplaar dan weer uniek is!
    Waar een bezoekje aan de orthodontist al niet goed voor is, hier loopt het ook altijd uit, dus ik neem steevast een breiwerkje mee om de tijd te doden.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prijzen!

    En dat alleen voor het labeltje met een merkje!

    idd zelf haken en je eigen labeltje eraan!
    onbetaalbaar haha

    Groetjes
    Tamara
    http://at-thekitchen.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Des te meer reden om lekker zelf te breien en te haken: dus allemaal naar het winkeltje van Jeanet! Moet je nagaan wat je daarmee bespaart en het is nog ontzettend leuk om te doen ook ;)

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  9. oh jaaah ... die RL staat óók nog op mijn : "to do-list"
    enne, helemaal eens met de opmerkingen over de prijzen. als een bekend merk zoiets maakt, worden die eurietjes zó neergeteld, maar als "Miep van de hoek" het gemaakt heeft (en misschien nog wel mooier) dan is zelfs een materiaalvergoeding nog te veel.
    groet !
    José

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Vooral die rieten tas is een lachertje zeg, die prijs. Sjonge, wat een naam al niet opbrengt, pfffff

    BeantwoordenVerwijderen
  11. de tassen zijn wel heeel gaaf! Ik heb jammergenoeg geen idee hoe je met zo'n tas moet beginnen, anders zou ik zo aan de slag gaan..

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat is die eerste tas mooi. Ik heb net je blog ontdekt. Ik kijk mijn ogen uit!!!!!! Die eerste streeptas zou ik wel willen maken.met welk garen zou je dat doen? katoen of juist acryl, dat laatste gaat snel pillen denk ik maar katoen zakt misschien weer snel uit......

    BeantwoordenVerwijderen