Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 3 juni 2013

Hartjes-kussen

Gisteren ook zo genoten van die heerlijke zon? Wij wel! En hoewel het op de vlakte best nog fris was, kon je in een beschutte tuin heerlijk genieten. Dat deden wij ook, met als gevolg dat mijn neus en wangen 's avonds (en nog...) roodverbrand waren. Tja, als je hoofd ook bijna een heel jaar geen zonlicht heeft gezien, dan krijg je dat..... en veel meer gradaties dan wit en rood kent mijn huiskleur eigenlijk niet :-)

Vanmorgen bijna de hele tijd bezig geweest met het invullen van staaapels papieren van de IND (Immigratie en Naturalisatiedienst) voor het aanvragen van visa voor familie uit Iran (die bij ons op vakantie wil komen). Je wilt niet weten wat ik daarvoor allemaal moet invullen (met bewijs!), en je zou denken dat 3 keer hetzelfde formulier toch wel een keer genoeg zou zijn. En nu ook nog maar duimen dat het visum wordt toegekend voor de zomer, want het zou zo maar kunnen dat het zo lang duurt dat de vakanties voorbij zijn voordat er toestemming is om te reizen - het zal toch niet waar zijn!!

Gisteren sloeg ik over, maar vandaag heb ik een prachtig idee gevonden:


Deze 2 gebreide hartjes zijn van hetzelfde patroon! De roze gebreid op naalden 3, het grijze kussen op nld. 9
Het patroon is van Decoratief Breien en je kunt het kopen voor 1,50 via het blog (mail) of via deze link

4 opmerkingen:

  1. Wat een gedoe he!!! Dat zou toch anders moeten kunnen...Ik hoop maar dat je nog op tijd bent en de familie op bezoek kan komen.

    Leuk kussen.

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super gaaf kussen.
    mmmm maar eens bedenken of ik hier tijd voor heb om het te maken
    gr jacoline

    ps ik zal voor jullie duimen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik duim met je mee voor de visa. Het zou toch wel heel fijn zijn als de familie op bezoek mag komen!
    De hartjes passen hier mooi bij :)

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuk kussen ik volg je blog al heel lang kijk jij ook eens op de mijnen http://knutselenfrutsol.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen