Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 17 augustus 2013

En nog maar eens de South Bay....

Er zijn van die patronen waar je niet genoeg van kan krijgen.....  (Ja, Jacobus is er ook een van!)
Daar hoort ook de Southbay bij. Ik blogde er al vaker over, steeds van verschillende garens.



Deze van Nelleke wil ik jullie niet onthouden, ze kwam vorige week wat aanvullende bolletjes halen bij de Invicta Colour en koos voor 2 prachtige paarstinten sokkenwol:



Geweldig he? De gemeleerde Invicta en de effen sokkenwol maken deze South Bay heel chique. En dat ik een fan was van sokkenwol haken wisten jullie al! Kijk zeker even verder op het blog van Nelleke: Nelleke maakt van alles, want zij is een creatieve duizenpoot! (Ze maakte de grote knoop zelf).

We hebben deze week overigens weer hele mooie kleurtjes Invicta Color binnengekregen en volgende week ook nog een doos met nóg meer kleurtjes sokkenwol, h'mmmmmmmmmm!!


4 opmerkingen:

  1. Leuk Jeanet! Dank voor de complimenten, ik bloos ervan.
    Lieve groet, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw! Echt mooi! Ik ben net aan mijn 2e southbayshawl begonnen, mijn moeder wou er ook eentje... :) Vraagje: is er ook van die leuk gekleurde sokkenwol in katoen oid? Ik kan niet tegen wol, maar vind al dat kleurverloop zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb ook de invicta colour in huis gehaald. Wordt deze sjaal gewoon met een enkele draad gehaakt? Er staat op de wikkel met naald 3.
    Ik hoop dat je mijn vraag kunt beantwoorden.

    Groeten thea

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De kleuren zijn prachtig van deze invicta colours, weet je ook welk kleurnummer dit is? Vind het altijd zo moeilijk kiezen als je zo'n streng ziet.

    BeantwoordenVerwijderen