Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 14 augustus 2013

Romantisch kussen

Dit blog gaat vooral over haken en breien. Dat neemt niet weg dat ik natuurlijk nog veeeel meer dingen leuk vind (o jongens, waar vind ik die zak met tijd??), lapjes en stofjes mogen mij ook altijd bekoren. En combinaties van verschillende handwerken al helemaal!



De combinatie van haakwerk en stofjes vind ik supermooi! Ik vond ze op dit Tjechische blog: Happy Little Woman. Je vind er geen patroontjes, maar wel heel veel inspiratie! En zoek je nog motieven of patronen voor gehaakte vierkantjes? Kijk dan eens op Lindevrouwsweb!

7 opmerkingen:

  1. Wat een leuk dat bovenste kussen, gaat ook op mijn hele lange "dit wil ik ooit nog eens maken lijstje"

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, leuk, leuk, vooral die onderste!! Combinatie met stofjes en haken, super!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een talent heeft die dame. Ik heb de hele blog bekeken.
    Bedankt voor de tip.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtig blog heb jij! Naast dat ik kaarten maak, pak ik ook graag een bolletje katoen en een haaknaald. Heb met veel plezier rondgekeken.

    Groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel mooi. Wat leuk om haakwerk te combineren met stof. De kussens zien er fantastisch uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk idee dit zeg! Die ga ik onthouden!!!

    BeantwoordenVerwijderen