Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 3 augustus 2013

Zomer

Wat een zomer!!!

Gelukkig wel ietsjes afgekoeld (zodat je je haak- en breiwerk weer vast kunt pakken en er niet mee samensmelt), maar weer die heerlijke zon. Deze zomerkol past prima bij dit weer:



Het patroon is van Sascha, en is gemaakt van 4 kleurtjes catania-katoen. Te maken in jouw favoriete kleuren.  Deze Lovely Lace Cowl is gehaakt op naald 6, voor extra luchtig effect.

Je kunt het patroon bestellen via Etsy of Ravelry en natuurlijk ook bij ons. 



En als je helemaal van kleurrijk houdt (of veel restjes hebt) foto van Ravelry.




3 opmerkingen:

  1. Heerlijk zonnige kol en wat heb je toch een prachtige dochter!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk dat dit weer zo'n toppertje wordt!
    Hij is echt leuk.
    Voor in de zomer als het net iets frisser is maar ook in de winter
    als 'binnen col'
    Ik wordt er in ieder geval vrolijk van :)

    BeantwoordenVerwijderen