Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 2 september 2013

Handgeverfd

Van alle soorten garens zijn handgeverfde het unieks. Elke streng is weer anders en je kunt er prachtige dingen van maken! We hebben een leuke stapel in de winkel, kijk maar:



1 streng is 100 gram (420 meter) en het is geschikt voor een paar sokken (75% wol, 25 % polyamide) maar ook voor sjaals. Voor een kleine omslagdoek zoals de hitchhiker is het genoeg, maar je kunt ook prachtig 2 strengen breien in verschillende kleuren-streepjes!

Kleurrijke ribbelsjaal

Patroon van de omslagdoek vind je hier.


 En een ponchette kun je ook maken van 1 streng.!
De voorraad is beperkt èn uniek!



3 opmerkingen:

  1. oooh wat gaaf, wat zou ik deze wolletjes eens graag voelen.......

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heeeeeeeeel mooi, heb je net een mailtje gestuurd over deze wol. Ik word hebberig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zeer mooi ?wat is de prijs van 1 kluwe
    groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen