Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 24 mei 2014

Japans...

Vanavond heb ik genoten van een heerlijk uitje met zoon en dochter, en hebben we ons tegoed gedaan aan heerlijke Sushi! Wat een geweldige avond, geen werk, geen mail, even genieten!


We gaan zelden uit eten, en al helemaal nooit Japans. Maar het is een aanrader. Heerlijk giechelen vanwege mijn gestuntel met de stokjes, en het raden van de ingredienten van het lekkers. Je moet wel van sea-food houden, en dat doen we!

Om het maar in het Japans te houden vanavond: Een patroonje van dit Kokeshi-poppetje vind je bij Nelleke.


En een ander patroontje is van Studio Zakka, beide patronen zijn gratis en in het Nederlands.


Welterusten!

4 opmerkingen:

  1. Leuk Jeanet, kom ik hier zomaar mijn poppetje tegen :-).
    Lieve groet, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aww, ziet er uit als een heerlijke avond. Maar goed dat jullie van vis en schelpdieren houden... dat zou als Zeeuwen toch anders niet passen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke blog, ik krijg er zin in! Ook erg leuke haakideetjes!
    Groetjes en fijn weekend!
    Akkelien
    (debreimeisjes.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo! Wat leuk om hier mijn kersenbloemmeisje te zien. Dank voor het linken!

    Groet,
    Rosalie - studiozakka -

    BeantwoordenVerwijderen