Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 1 mei 2014

Sjaal van tunisch Entrelac

Heb je vorige week de prachtige sjaal van Jellina gezien in Tunisch Entrelac en ook zo verliefd geworden op deze prachtige sjaal?


Op het blog van Jellina vind je vandaag een uitgebreide beschrijving hoe je deze kunt haken, klik hier.
Zo ontzettend mooi met de Invicta Colour. En ik vind het dan ook geweldig dat Jellina er zaterdagmiddag ook bij is, en ze neemt de sjaal mee!! 


1 opmerking:

  1. wat een mooie uitleg van Jelina en wat een prachtig resultaat. Dankjewel voor de link. Weer een leuke blog erbij om te volgen met heel veel inspiratie.

    BeantwoordenVerwijderen