Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 11 augustus 2014

Leftie nogmaals

Vandaag proefden we een beetje van de ándere zomer... uit spikkeltjes op de buienradar kwamen hier hele korte maar o-zo-heftige buitjes naar beneden. Ik hoop dat de zomer nog lang duurt, maar met dit soort speldenprikjes merk ik dat het einde langzaam, langzaam in zicht komt. Afijn, een hele lange herfst geeft weer heerlijk veel mogelijkheden tot veel haken en breien, toch? :-)

Deze prachtige sjaal liet een klant mij zien en mocht ik van de zomer een keer fotograferen. Ik ben helemaal weg van de kleuren combinatie!




Het patroon is de Leftie, een prachtig patroon van Martina Behm. Het is te koop op Ravelry en nu ook in het Nederlands! Het is echt een ontzettend leuk patroon. Voor een sjaal zoals hierboven is 1 bol Invicta Colour - kleur 975 gebruikt (100 gram, € 8,95), en 50 gram Invicta kleur 1463 (beide bij ons op voorraad). Wil je echt een grote omslagdoek i.p.v. een sjaaltje, dan kun je beter een dubbele hoeveelheid nemen. 

2 opmerkingen:

  1. Ik vind hem prachtig en de kleuren geweldig, die combinatie is zo warm...
    Ik wens je een heerlijke avond,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze blijft leuk, tof dat hij nu ook een nederlandse versie heeft.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen