Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 27 september 2014

Kriebels!

Kriebels....
Een beetje komen ze opzetten. Hebben we alles klaar? Hangt alles goed? Niets vergeten? Vanmiddag is de officiele opening van de expositie Truien bij de Vleet, en gisteren waren we de halve dag zoet met "de Pers".
Gisteren besteedde Omroep Zeeland zowel op de radio als op de TV aandacht aan de truien. Meekijken? Klik dan hier: *Omroep Zeeland*. Ook het RD heeft een stuk geschreven (maar nog niet gelezen).


Dat het onderzoek nog lang, lang niet klaar is bleek vanmorgen weer! We waren al heel lang op zoek naar het liedje dat in Arnemuiden werd gezongen over de truien met slangen-motief.

Een trui met slangen
doet mijn hartje naar verlangen...

Vanmorgen werden de laatste regels aangereikt! wil je weten hoe het verder gaat? Kom dan zeker eens naar de expositie.

Nog wat visserstruien-inspiratie nodig? Hier blogde ik al eerder over:









O jongens, die kriebels! Ik probeer vanavond nog wat te laten zien van de opening (maar misschien ben ik wel uitgeteld!)

5 opmerkingen:

  1. Hihi, hier ook kriebels hoor ;)
    Ik kom eraaaaaaaaaan!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het komt ongetwijfeld allemaal goed!
    Heel veel plezier en succes met de voorbereidingen en vooral tijdens de tentoonstelling zelf.

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohh wat jammer, ik was nog bij je in de winkelom je iets te vragen maar ja je had vervanging. Ik zat met 30e in mn hoofd voor de oopening, had ik t goed onthouden dan
    was ik wel rechtsaf geslagen ipv linksaf weer richting snelweg..... balen!!! Maar was het leuk??

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh, don't worry - I am sure, it will be certainly great!
    I love these handicrafts!
    Good luck, much success and sunny greetings, Siret

    BeantwoordenVerwijderen