Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 7 december 2015

Rendier

In onze kerst- en winterversieringen veramerikaniseren we nogal (mooi woord, moet je eens 10 keer achter elkaar zeggen...). Ik geloof niet dat een rendier tussen mijn oude kerstballen zit (maar ja, ik ben ook al best oud....). Die kerstman komt er hier ook niet in (liever een kerststal), maar voor wie wel wil:


En dan een pot Koning Winter-thee van Sjokadoo zetten, hmmmmm!
Het patroon van deze theemuts vind je hier (Koop-patroon, Engels) of via Ravelry

En dan - met een boek - op de bank, uiteraard met dit kussen:

Reindeer Cushion

Dit patroon (tja, ook Engels, maar daar zijn die Rendieren dus zo populair!) koop je hier of ook via Ravelry.

Deze is mijn favoriet, van Mijn eigen Plekkie


H'm ik word knettergek van alle ideetjes die ik tegenkom......


4 opmerkingen:

  1. heb je de nieuwe lalylala al gezien............geweldig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wel een hele leuke gezellige theemuts. Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat zijn ze leuk zeg!!!

    http://woolpalace.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ohhh wat lief dat je mijn creatie van destijds ook geplaatst hebt....ik mag je de hand schudden hoor,ha,ha....ik word zelf ook ooit gek van al die creaties die ik zie en dan heb ik het nog niet eens over wat er nog allemaal vanzelf in mijn hoofd spookt als ideetjes....zucht...had een dag maar 48 uur,ha,ha

    Liefs
    Angeline

    BeantwoordenVerwijderen