Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 3 februari 2016

Kleurig

Zin in wat kleur?? Dan is de nieuwe sjaal of omslagdoek van Annelies iets voor jou!

fairy winterflower shawl annelies baes vicarno crochet designs shawl

Hier gemaakt van Invicta Colour, maar je kunt eigenlijk elk soort garen gebruiken. Je vind het gratis Nederlandse patroon bij Vicarno. Let op! Je begint deze sjaal aan de bovenkant (= aan de breedste kant), je kunt stoppen tot je bij de onderste punt bent, maar ook eerder. Het patroon is makkelijk aan te passen aan je wensen. 

scheepjes invicta colour fairy annelies vicarno

Let wel even op! Neem even de tijd om de goede afmetingen voor jezelf te meten. Een paspop op een foto heeft geen schouders, geen armen. Mijn werkelijke postuur is iets anders. Gelukkig heb ik schouders, 2 nogal stevige armen en van voren zit bij mij ook nog wat.... ik zou de sjaal dus best wat groter maken :-) Ook franjes kosten aardig wat garen....




2 opmerkingen: