Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 22 februari 2016

Pomponnetjes

Dochterlief heeft voorjaarsvakantie en zit heerlijk in de relax-stand. Vanmorgen namen we even tijd voor een koffie-buiten-de-deur, maar we waren al weer snel uit de zeer treurige stad (Middelburg) verdwenen. Wat een druilerig weer, de hele dag lang. De winkels gingen met mondjesmaat open, niet van harte. Voeg er nog wat leegstaande panden bij, een enkel mens in een regenpak, een kapotgewaaide paraplu en we besloten om lekker huiswaarts te keren. Niet dat het er hier buiten gezelliger uitzag..... maar vanaf morgen wordt het beter! Mocht je nog een ideetje zoeken om het jonge kroost bezig te houden in deze vakantie, dan is dit wel een leuk idee:


Deze doddige konijntjes zijn - met wat hulp - niet moeilijk om te maken. Je vindt het idee terug op deze website. Met 2 pomponnetjes, wat vilt en enkele kraaltjes maak je een schattig konijntje!


Lieve breien? Dit patroontje Dutch Rabbits is gratis tot 1 maart (even snel opslaan dus!) op Ravelry (Engels).


Onder het label Konijntje vind je op mijn blog alle konijntjes-ideetjes terug. Zoek je onder Pompon, dan vind je ideetjes met pomponnetjes op een rij. Fijne voorjaarsvakantie (uiteraard zijn we gewoon open!)

6 opmerkingen:

  1. Och wat schattig! Ineens ben ik weer terug in de tijd, konijntjes maken met de kids voor Pasen ;o)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lieverdjes!
    Ik heb nog nooit knuffels gebreid, wel gehaakt.
    Mooi projectje om eens te proberen.
    Bedankt voor de goede tip, ik heb het patroon opgeslagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schattige konijntjes!!! Eigenlijk klinkt het Engelse Bunny's nog leuker ;-). Het patroontje komt vast nog eens van pas ! Thnx!
    Lieve groet, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schattige konijntjes. Super sweet. Een heel leuk idee voor pasen. Alleen misschien zo dat mijn katten er graag mee gaan spelen hihi ;-). Fijne avond.

    Lieve groetjes,
    Emily
    (Casacreaemilia.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Superschattige konijntjes die hier voorbijkomen, helaas heb ik momenteel geen minuut meer vrij om ermee van start te gaan.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen