Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 9 maart 2016

Lily & Samuel

O, wat blogde ik al vaak over deze lieve knuffels van Mary Jane's Tearoom. Ze zijn zo lief en doddig!
Dit zijn Lily en Samuel, 2 schattige konijntjes in lente-kleurtjes.
2 Knitting Pattern Deal/ LILY & SAMUEL...Spring Baby Bunnies/ Rabbits/ Pdf Toy Knitting Patterns/ INSTANT Download
Je kunt de Engelstalige patroontjes kopen via Etsy. De knuffels worden op 2 naalden gebreid en dan in elkaar genaaid/gemaasd. Het patroon is uitgebreid en er staan veel foto's bij (met een vertaallijst is het echt goed te doen!). Alle andere patronen van Mary Jane's Tearoom vind je hier op een rij bij Etsy of Ravelry. Je kunt ook bundels met patronen kopen die dan wat voordeliger zijn.

Vind je Engelse patronen lastig? Op de Nederlandse Breidagen (22 en 23 april) kun je een workshop volgen! Klik hier voor meer informatie!



(foto´s en ontwerpen: Mary Jane´s Tearoom)

2 opmerkingen: