Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 5 juli 2016

Binnen!

Ben je nog op zoek naar een heerlijk zomer-projectje voor de vakantie? Misschien zit hier wel een leuk kleurtje voor je bij? Vandaag kwam een grote bestelling binnen - gelukkig maar want er stonden nog maar enkele bolletjes op de tafel. Ik mag graag wat foto's nemen nu er zo veel verschillende kleurtjes zijn, geniet je mee?





Dit zijn allemaal bollen van 900 meter, genoeg voor een sjaal of omslagdoek (24,95).
Bestellen mag altijd per mail (maar het gaat altijd erg snel na zo'n blogberichtje...). En ook de Zeeuwse knoopjes zijn weer aangevuld en erg blij ben ik met deze verzameling Zeeuwse knoop bedeltjes, hangers, schuivertjes. Daar weet ik wel honderd leuke toepassingen voor! Vanaf morgen in de winkel.



Nu ga ik wat bankhangen. Zo'n bezoekje aan de kaakchirurg hakt er best in - ik voel me gesloopt, letterlijk :-)
(de pijn valt erg mee hoor, ik ben een verstandskies armer - het aftakelen begint!)

3 opmerkingen:

  1. Wat een vrolijk plaatje al die kleurtjes unicat. Sterkte met je kaak, ga maar lekker even bankhangen. Rust doet wonderen voor zere kaken. Groetjes uit Amsterdam!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dan duim ik voor je dat het zo blijft wat de pijn betreft. Ik was vorige week bij de kaakchirurg en ben ook een verstandskies armer. Eerste twee dagen vielen best mee. Ze zeggen dat de deerde en vierde dag het ergst zal zijn. Heb nu nog last van.
    Gewoon rustig aan doen is erg belangrijk!
    Groetjes Octavia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Met dat aftakelen zal het wel meevallen hoor, ik kan je geruststellen want bij mij zijn er in het totaal al 5! (ja geen foutje) verwijderd en ik heb het allemaal nog redelijk onder controle :-)

    BeantwoordenVerwijderen