Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 4 augustus 2016

Timing

O, wat een SLECHTE timing. Twee dagen voor ons weekje vrij komt er toch een lading wol binnen. Uiteraard voor de winter! (da's die periode waarin het meer donker is dan licht - maar de temperatuur en de regenval hetzelfde is als in de zomer....) En nu krijg ik toch zin........ :-)


Ik kon het niet laten..... dit vraagt om een probeerseltje! Hup, breiwerkje waar ik mee bezig was aan de kant! Met pennen 20 ben ik bezig om zo'n heerlijk zachte, enorme streng Naturalia te verorberen op pennen 20. 100% pure, biologische wol, 120 meter op 200 gram. Enorme strengen voor van alles en nog wat. Voor woonplaids en kussens, kollen en nog veel meer (Outlander-kollen....)


Géén idee waar ik het moet laten in de winkel, maar daar kan ik dan mooi in het vakantie weekje over nadenken, verder breien en vanaf vandaag verkoop ik het gewoon nog even vanuit de doos :-)

Wat een timing....

6 opmerkingen:

  1. Het ziet er mooi uit, maar ik hoop inderdaad dat we 't voorlopig niet nodig hebben ;-)
    Vast een fijne vakantieweek gewenst!
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien hoef je na de vakantie helemaal niet meer te denken waar je ze moet laten in de winkel en zijn ze al uit de doos verkocht. Het ziet er prachtig uit!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Misschien hoef je na de vakantie helemaal niet meer te denken waar je ze moet laten in de winkel en zijn ze al uit de doos verkocht. Het ziet er prachtig uit!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig Jeanette vooral de blauw / lavendel tint.

    Fijne vakantie
    Groet Leny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja het weer lijkt meer op dat voor dikke dingen, alleen de temperatuur is buiten dan te hoog maar voor de rest :-) Ach vanuit de doos kopen lukt ook wel hoor. Meestal is alles zo weg bij jullie. Met dit rare weer gaan mensen niet naar het strand en komen dus snel bij jullie uit (hoop ik). Geniet lekker van de vakantie week.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gave wol! En niet gek hoor nu! Ik ga verhuizen en ben druk aan het breien met dikke wol voor nieuwe kussens!

    BeantwoordenVerwijderen