Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 14 september 2016

Vosje

Nog niet gesmolten? Of gesudderd als stoofvlees??
Oef! vooral vannacht vond ik het erg pittig, ik wist niet dat je op zoveel plaatsen op je lijf kon zweten! Zelfs tussen mijn tenen en in mijn oren was het nat :-) Hier in het waterrijke zuidwesten koelde het maar nauwelijks af. Maar gelukkig was het vandaag gewoon lekker druk in de winkel en met een grote ventilator was het goed uit te houden. Toch verlang ik wel naar wat afkoeling, hoor. Naar temperaturen die horen bij de tijd van het jaar, een plensbui - alles lijkt zo uit z'n verband. Het is al zo vroeg donker en over 3 maanden gaan de dagen zelfs al weer lengen - toch te bizar voor woorden??
Ik heb al weer chocolade-letters en pepernoten in de supermarkt gezien (onaangeroerd, dat wel). Gelukkig was daar de airco aan, want anders waren ze ter plekke gesmolten tot chocomelk.

Heb je de miniversie van het vossenlappenpopje al gezien?? Het babyvosje is het 22e patroon in de lappenpoppenserie en ook dit patroontje komt in het nieuwe boekje van Sascha dat begin oktober verschijnt. Uiteraard is dit boekje dan ook weer in onze winkel te koop.

Gehaakte lappenpoppen 2

Kun je niet wachten en wil je gelijk met het mini-vosje beginnen? Je kunt het patroon al los kopen via Ravelry of Etsy, of als pakketje bij ons (3 bolletjes StoneWashed en het patroon samen).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten