Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 4 oktober 2016

Gehaakte lappenpoppen - deel 2

Hebben jullie ook zo'n plezier gehad om de lappenpoppen te haken uit het boekje van Sascha? Sinds vorige week ligt het tweede deel in de winkel. We hebben stapels in huis gehaald (ik heb een boekje nog nooit zó vaak verkocht), want ook dit boekje staat weer boordevol leuke poppen, mini's en kleertjes. Veel popjes heb ik in de afgelopen maanden al voorbij laten komen, in dit boekje vind je ze allemaal terug.


Dankzij Ans, die de patroontje testte, liggen heel veel lappenpoppen uit het boekje bij ons in de winkel. Kom gerust kijken naar deze lappenpoppen-familie.
De kangoeroes zijn wel mijn favoriet, denk ik. Wat een lieverds! Met het doddige truitje aan lijken ze op Kanga en Roe (uit Winnie de Pooh).


Image result for kanga en roe

Maar ook dit stelletje doet mij smelten, die jurkjes maken het helemaal af.


Het boekje kost 12,95 en is een prachtige aanvullig op deel 1 (uiteraard ook nog steeds verkrijgbaar).
Natuurlijk verkopen we ook de bijbehorende garens, vulling en oogjes.


Gelukkig is de voorraad haak- en breiboeken weer een beetje aangevuld. Ook het Wieke-magazine is nog volop verkrijgbaar. Genoeg inspiratie voor een lange winter!



3 opmerkingen:

  1. Wat een schatjes! Heb je die al allemaal gehaakt?! Zo leuk samen ;-)
    Groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Uit deel I heb ik enkelen gehaakt maar deze zijn ook super schattig!

    BeantwoordenVerwijderen