Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 18 september 2017

Comfort

Maandag is regeldag, afsprakendag, besteldag en nog-wel-een-paar-dingen-dag. De afspraken zijn inmiddels achter de rug, vanmorgen voor het uitstrijkje voor het bevolkingsonderzoek en vanmiddag naar de mondhygiëniste. Brrrrr, er is nu wel weer genoeg aan mijn lijf gepunnikt en gefrommeld! Hoog tij voor een beetje comfort.... Er komt weer een plas water aan (geweldige wolkenluchten, dat weer wel) dus straks eens even op de bank met mijn brei-projectje, een bakje koffie en een muziekje aan. Niet te lang, maar om even bij te komen.


Dit prachtige vest is super-comfortabel. Het is gebreid van Rowan Felted Tweed DK en heeft o.a. heerlijke zakken. Het patroon van dit vest is te koop via Ravelry (Grayson van Laura Aylor). De beschrijving is in het Engels. Voor het vest heb je 5 + 2 bollen (contrastkleur) nodig.


Rowan Felted Tweed is een heerlijk, tijdloos garen. De prachtige kleuren passen prima bij elkaar en de mogelijkheden zijn eindeloos. We hebben alle vrijwel kleuren op voorraad. 
50% merinowol, 25% Alpaca, 25% Rayon/Viscose. 175 meter op een bol van 50 gram € 8,60 per bol.


Hier vind je alle kleuren op een rij!

Overigens kun je ook prima met dit luxe garen haken, deze week laat ik je daar een prachtig voorbeeld van zien. 



2 opmerkingen:

  1. Prachtig vest en inderdaad heel mooi garen. Ik heb er al een trui van, maar misschien is een vest ook nog wel nodig!

    BeantwoordenVerwijderen