Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 27 november 2017

Zeal & Zest

Vorige week werd ik verblijd met het bezoek van Christel en Iris, 2 creatievelingen die ik heb leren kennen door Facebook (en mijn blog). Christel kennen jullie nog wel van die leuke Ponchito en Iris is de ontwerpster van o.a. die prachtige tas.
Het was een heerlijke ochtend - die lekker uitliep - en ik werd weer erg geïnspireerd door de creatieve ideeën van deze twee! (wil je ze ook volgen? Christel vind je op Facebook bij ChrizKnitz en Iris via AYYA Handmade). Iris had haar recente ontwerp meegenomen en het ontwerp is inmiddels te koop via Ravelry.

 

De prachtige kol Zest is in het rond gebreid met de Fair Isle techniek en zit vol met prachtige Paisley-motieven. Je hebt 2 x 200 gram effen (of gemêleerd of handgeverfd garen in tinten die dicht bij elkaar liggen) of langzaam verlopend garen zoals bijv. Invicta Colour nodig. Het patroon is te koop via Ravelry (in het Nederlands of Engels).



Heb je de smaak te pakken? Dan maak je beanie Zeal erbij!
(als je ze samen bestelt op Ravelry krijg je korting!)



Iris maakte in onze winkel al een paar prachtige combi's met garen dat in de kast ligt! (dit heb ik nog niet in de webshop gezet, maar bestellen mag ook nog per mail, hoor) En in de winkel liggen nog veel meer prachtige, geschikte wolletjes voor dit project.


******

De webshop www.blij-dat-ik-brei.nl is dit weekend online gegaan. Hij is absoluut nog niet compleet maar je kunt er al heel veel terugvinden en bestellen is mogelijk. Neem gerust een kijkje!






3 opmerkingen: