Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 5 januari 2018

Tellen en ruimte maken

Vanmorgen was het maar stilletjes in de winkel (na 20 jaar nog echt steeds nooit voorspelbaar!) en dat gaf ons gelegenheid om nog een paar wolkasten uit te pluizen en de bollen te tellen. Wat een karwei toch altijd weer! Ik weet dat het goed is om af en toe bij te houden wat er is aan voorraad (theoretisch 😉) en een bijkomend voordeel is dat de kasten - héél even - er strak bijliggen. Vanmiddag stond het echter weer stampvol. Kun je je voorstellen hoe die kasten er nu bijliggen, haha!
Er moet sowieso weer plaats gemaakt worden voor nieuwe bolletjes, hup - af en toe de bezem erdoor.


Rowan Hemp Tweed Chunky is een prachtig garen. 75% wol en 25% hennep en een stoere uitstraling. Wij maakten deze sjaal in dubbele gerstekorrel van 3 bollen. De sjaal is 1.90 m lang en ca 23 cm breed. (zonder franje). In de webshop vind je nu onder de aanbiedingen pakketten van telkens 3 bollen (zelfde kleur, zelfde verfbad) - genoeg voor een ruime sjaal. Hou je van kwaliteit (Rowan!), chunky, beetje stoer of wil je een mannensjaal breien? Dan is dit garen heel geschikt. Op = op, dit garen komt niet meer terug.

Afbeeldingsresultaat voor rowan hemp tweed chunky





1 opmerking:

  1. Dat lijkt mij een hele klus dat inventariseren. Hopelijk zijn jullie nu ver klaar. Succes hoor.

    BeantwoordenVerwijderen