Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 6 februari 2018

Zwart-wit

Allereerst heel hartelijk dank voor alle lieve berichtjes. Doet me heel goed en ik hou goede moed dat er wat verbetering komt. Met nóg een paar adviezen en adresjes, tips en welgemeende hulp kan het niet meer mis gaan alhoewel die prachtige bos bloemen en de voorjaarsbolletjes vanmorgen me nog het meest op weg hielpen! 😊.
Ik pak de draad gewoon weer op, ik zal wel moeten. En ook willen, want ik wil wel iets meer zijn dan mijn defecte oren. Afleiding genoeg vandaag, er kwam een heerlijk grote doos met zwarte en witte bolletjes binnen.


Ik heb vandaag een héleboel pakjes gemaakt voor de Zeeuwse tas. Het is onderweg, dames, warm de breinaalden al vast maar op!

Nog een héél leuk truitje kwam vandaag langs op Ravelry, ook in grijstinten (symbolisch toch? De ene keer heeft het leven nu ook eenmaal meer kleur dan de andere keer 😉).



Het Engelse patroon is nog een (halve) dag gratis te verkrijgen op Ravelry, daarna is het te koop. Gebreid met sokkenwol(dikte).




1 opmerking: