Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 16 maart 2018

Duo Plus

Terwijl er nog een heel koud weekend voor de deur staat, richten we ons in de winkel helemaal op de Lente. Hij komt echt wel een keer, hoor. Vanmiddag heb ik de deur een poos open gehad - in de wetenschap dat het zo maar voorbij kan zijn. Ik legde een paar heerlijk zachte bolletjes in de kast - ik bleef ze aaien omdat ze zo zacht waren.


Dit is Adriafil Duo Plus, een garen van 52% merino en 48 % katoen (verklaart de zachtheid!) 50 gram, 120 meter € 6,25. Nld 4 - 4½ (hoewel ik dat vrij los vind)
Het garen heeft een leuk kleur-verloop waardoor je met tricotsteek al een heel mooi effect krijgt.


Op de website van Adriafil kun je een paar patronen gratis downloaden, kijk hier. Bijvoorbeeld van dit heerlijke zomertruitje (6 -7 bollen).

Afbeeldingsresultaat voor Adriafil top Valerie

Het garen is door zijn zachtheid zeer geschikt voor baby- en kinderkleding (wasbaar - fijne was 30C), maar ook voor sjaals en omslagdoeken. Dit garen kun je hier terugvinden in de webshop.


En natuurlijk kwam er nog meer aan zomergarens, maar dat moet nog een plekje krijgen. Vraag er naar als je in de winkel bent. Er is ook weer een nieuwe lading Unicat binnengekomen in heerlijke zomerkleurtjes (soft-serie) en er komt nog veel meer!



2 opmerkingen: